نشست راهبردی توسعه شهر خلاق خوراکی با تمرکز بر شیرینیهای خانگی، به میزبانی دفتراتاق کرمان در رفسنجان برگزار شد.
به گزارش مرکز کسب و کار و به نقل از روابط عمومی رئیس اتاق کرمان در این نشست با بیان اینکه خوراک بومی، بخش جدی از اقتصاد خلاق است، گفت: اگر بتوانیم زنجیرههای ارزش تولید محصولات مانند شیرینیهای خانگی پستهمحور را تکمیل، تقویت و جهانی کنیم، نه تنها اقتصاد محلی، بلکه برند استان کرمان در سطح بینالمللی ارتقا مییابد و اتاق کرمان با تمام ظرفیت خود در این مسیر همراه خواهد بود.
سیدمهدی طبیبزاده افزود: از مهمترین محورهای برجسته این نشست، تأکید بر نقش راهبردی اتاق در سیاستگذاری و حمایت از طرح شهر خلاق ومعرفی شیرینی خانگی به عنوان نماد خلاقیت بومی و اتصال آن به زنجیره ارزش پسته است. وی ادامه داد: تشکیل انجمن تخصصی شیرینی خانگی با حمایت اتاق نیز از پیشنهادهای ارائه شده توسط دفتر رفسنجان است که با استقبال خوبی مواجه شد.
طبیب زاده تصریح کرد: این نشست نشان داد که اتاق کرمان نه تنها بستری برای حمایت از فعالان اقتصادی است، بلکه میتواند موتور محرک تحول در اقتصاد خلاق، اشتغالزایی پایدار و هویتبخشی به تولیدات بومی باشد.
در ادامه این نشست رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان بیان کرد: دفتر رفسنجان محور حمایت از اقتصاد خلاق محلی است و در سالهای اخیر بهعنوان نهادی پویا و پیشرو، بر توسعه پایدار از طریق توانمندسازی اقتصادهای خرد و خانگی تمرکز کرده است. مجید حجت نوقی، با اشاره به سابقه تاریخی، ظرفیتهای فرهنگی و کشاورزی رفسنجان، بهویژه در حوزه پسته، اظهار کرد: شیرینیهای خانگی، بهعنوان یکی از خروجیهای خلاقانه زنجیره پسته، میتوانند هویت خوراک رفسنجان را در سطح ملی و جهانی تعریف کنند.
وی ادامه داد: در این زمینه اتاق آمادگی دارد با تمام توان، از راهاندازی انجمن شیرینیهای خانگی، تقویت بستهبندیهای خلاق، آموزشهای تخصصی و اتصال تولیدکنندگان خرد به بازار حمایت کند.
گفتنی است این نشست با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیات رئیسه اتاق کرمان، فرماندار ویژه رفسنجان، اعضای شورای شهر و جمعی از فعالان اقتصادی همراه بود و نقطه عطفی در هماهنگی نهادهای مختلف برای ایجاد یک جریان اقتصادی خلاقانه در بستر فرهنگ بومی رفسنجان بود.