به گزارش مرکز کسب و کار، و به نقل از روابط عمومی اتاق کرمان، رئیس اتاق کرمان در ابتدای این کارگاه آموزشی که از سوی واحد آموزش و مرکز کسب و کار اتاق کرمان برگزار شد، بر ضرورت آموزش مدیران مالی کسب و کارها تأکید کرد و گفت: دانایی، توانایی ایجاد می کند و با آگاهی می توان بسیاری از مسائل را حل کرد، به همین دلیل در اتاق کرمان آموزش را مورد توجه قرار دادیم و امیداوریم این دوره های آموزشی مورد استقبال قرار گیرد.
سیدمهدی طبیب زاده، با بیان اینکه کشورهای پیشرفته از طریق مالیات اداره می شوند، گفت: مالیات موضوع بسیار مهمی است و امیدواریم کشور به سمتی رود که از طریق محل مالیات دقیق، صحیح و عادلانه اداره شود و منابع کشور در راستای توسعه مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اعلام آمادگی اتاق کرمان برای برگزاری دوره های متعدد در راستای توانمندسازی و آگاهی بخشی مدیران کسب و کارها، اظهار کرد: امیدواریم رضایت متقابل مسئولان و مودیان مالیاتی رقم بخورد.
طبیب زاده، در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم معرفی کرمان تأکید کرد و گفت: گردشگری می تواند پیشران توسعه اقتصادی استان باشد اما این موضوع در کرمان مظلوم واقع شده و ظرفیت های کرمان آنگونه که باید معرفی نشده اند؛ بنابراین از همه افراد می خواهیم با توجه به مهارت های خود کرمان را معرفی کنند تا این استان به مقصد گردشگری تبدیل شود و رونق اقتصادی رقم بخورد.
رئیس مرکز کسب و کار اتاق کرمان نیز در این کارگاه با اشاره به اینکه براساس آخرین پایش انجام شده، رتبه کسب و کار استان کرمان به چهارم رسیده است، گفت: در مرکز کسب و کار اتاق کرمان در راستای خدمت رسانی بهتر به اعضای اتاق، بازدید از هیات های حل اختلاف برنامه ریزی شده است و همچنین آموزش تخصصی به نمایندگان اتاق در هیات ها (بند 3) را آغاز کردیم.
عباس عسجدی، افزود: کمیته مشترکی نیز با اداره کل امورمالیاتی استان کرمان تشکیل شده، راهکارهایی را برای بهبود شرایط ارائه می کنیم و همچنین تمهیداتی برای بهتر شدن روش های ممیزی اندیشیده شده است.
وی در این کارگاه آموزشی به ارائه آماری از پرونده های هیات های حل اختلاف در 6 ماه نخست امسال پرداخت و گفت: در این مدت در مجموع 6 هزار و 335 پرونده در هیات های حل اختلاف مالیاتی کل استان مطرح شده که از این تعداد 4 هزار و 520 مورد تأیید، یک هزار و 11 پرونده تعدیل و 108 پرونده رفع تعرض شده است.
عسجدی، با اشاره به اینکه اتاق کرمان تأثیرگذاری بر قوانین ملی را پیگیری می کند، اظهار کرد: به روز بودن در مورد قوانین و مقررات مهم است، قانون سختی پیش رو داریم و لازم است که مودیان خود را به روز نگه دارند.
وی ادامه داد: همچنین درخواست داریم مودیان قبل از آنکه به مراحل پایانی برسند به مرکز کسب و کار مراجعه کنند تا بتوانیم خدمات بهتری را ارائه دهیم.
گفتنی است کارگاه آموزشی قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، با تدریس محمد برزگری و محمدامین سالمی برگزار شد.